Suomeksi

AUGUST LYHYESTI

August on yksi Suomen johtavista liikkeenjohdon konsulttitoimistoista, joka tarjoaa ainutlaatuisen asiakaslähtöisen lähestymistavan konsultointiin.

Me uskomme siihen, että parhaat tulokset syntyvät syvällisestä yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Konsultointiotteemme perustuu asiakkaidemme todellisten tarpeiden tunnistamiseen, joihin vastaamme räätälöidysti suunnitelluilla hankkeilla ja tilanteeseen suunnitelluilla ratkaisuilla. Oman osaamisemme lisäksi kytkemme asiakashankkeisiimme aina parhaan osaamisen kansainvälisestä verkostostamme.

Meillä on pitkä kokemus asiakasyritystemme liiketoiminnan kehittämisestä. Kehitystöiden aiheet vaihtelevat strategiasta tuotannon ja toimitusketjun tehostamiseen sekä myynnistä ja markkinoinnista organisaatiorakenteen suunnitteluun.

Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset yhtiöt sekä merkittävät pohjoismaiset pääomasijoittajat ja heidän portfolioyhtiönsä. Palveluksessamme on yli 20 konsulttia kokeneista ammattilaisista nuoriin kykyihin.

Lisäksi käytössämme on laaja kansainvälinen osaajaverkosto. Rekrytoimme jatkuvasti parhaista yliopistoista valmistuneita opiskelijoita täydentämään osaamistamme.

OTA YHTEYTTÄ >>

Toimintamme perustuu uniikkiin lähestymiseen: asiakkaan todellisten tarpeiden tunnistamiseen ja niiden ymmärrykseen.