Suomeksi

AUGUST LYHYESTI

August on Suomen johtava paikallinen strategiakonsultointiyritys, joka tarjoaa ainutlaatuisen asiakaslähtöisen lähestymistavan konsultointiin.

Me uskomme siihen, että parhaat tulokset syntyvät syvällisestä yhteistyöstä asiakkaan kanssa. Konsultointiotteemme perustuu asiakkaidemme todellisten tarpeiden tunnistamiseen, joihin vastaamme räätälöidysti suunnitelluilla hankkeilla ja tilanteeseen suunnitelluilla ratkaisuilla. Oman osaamisemme lisäksi kytkemme asiakashankkeisiimme aina parhaan osaamisen kansainvälisestä verkostostamme.

Meillä on pitkä kokemus asiakasyritystemme liiketoiminnan kehittämisestä ylimmän johon tarpeisiin liittyen. Kehitystöiden aiheet vaihtelevat strategiasta tuotannon ja toimitusketjun tehostamiseen sekä myynnistä ja markkinoinnista organisaatiorakenteen suunnitteluun.

Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset yhtiöt sekä merkittävät pohjoismaiset pääomasijoittajat ja heidän portfolioyhtiönsä. Palveluksessamme on yli 25 ammattilaisista kokeneista konsulteista nuoriin kykyihin.

OTA YHTEYTTÄ >>